23.7.07

Mongolien!

Hej igen!

Nu ar vi i Ulan-Baatar, Mongolien. Resan hit har varit fartfylld, vi har traffat en massa manniskor och sett massor. Annors ar allt okoo. Forutom att en gang hade Linda och Walter lite los mage :)

Forsta kvallen i UB var vi pa Transformers leffa premiar. Det blev en massa avbrott da filmrullorna var fel klippta, det var en unik upplevelse. Dany, som tog oss pa leffa, var helt fiilareissa. Han ar namligen en leffafreak som ocksa jobbar pa en teater i Manchester.

Vostoknauts pa leffa. Transformers action var lite for mycket for Nanna :)

Andra dagen tog vi oss till en national park dar vi overnattade i en "ger", mongoiskt hustalt. Det anda vi gjorde dar var att rida i 2 timmar o svalta. En svindyr ol kopte vi fran grann-campen.

Fam. Vostoknauts utanfor vart ger-hus.

Walter har hela tiden i UB forsokt skaffa en Tsingis-Khan warrior drakt. Efter en massa besvar hitta vi en drakt mha en lokal Mongol-typ. Det visade sig att drakten kostade mycket (over $1000) sa det fick vara. Atminstane fick vi en fin bild :)

Flickorna med en mongolisk krigare!

Igar kvall hade vi en sista kvall med Flamingo-gruppens Jesus och Nico. Vi drack lite varm Sangria med dom :) Dom for imorse till oknen for att ta sig over gransen till kina...

Jesus och Nico fixar sangria med vara ingredienser!

Imorgon kommer vi att ta oss pa en 4 dagars camel trek i Gobi-oknen. Fa se hur det gar...

h,
-LNW-

No comments: