1.7.07

Haisevat Vostoknautsit...

Moikka!

Pari paivaa ollaan viihdytty Moskovassa. Hauskaa on ollut. Moikattiin Leninia ja Kaytiin Kremlissa seka punaisella torilla. Tallusteltiin Old Arbat katua ja eksyttiin Moskovan metrotunneleihin. Vahemman hauskaa on ollut epatietoisuus juna lippujaen suhteen koska vaikuttaa silta etta Irkutsk-Ulanbaator junat ovat ihan taynna...mutta toivoa loytyy, vaikka Moskovassa sanotaan ei oota voi kuullema lippuja viela saada toiselta paikkakunnalta. Tanaan lahdemme kuitenkin kohti siperiaa. Ensiksi matkustamme 3 paivaa Novosibirskiin ja sielta vaihdamme viela junaa etelaan transiberia radalta ja toivottavasti paadymme Barnaul nimiseen kylaan.

Eli aika monta paivaa ilman suihkua, joten luulisi etta olisi mukava ottaa virkistava suihku ennen matkaa...mutta eipa onnistu. Hostellimme talosta on vedentulo poikki koska joku putki vuotaa. Eli ei laisinkaan vetta. Vessat on jo tukaossa vaikka niita on yritetty huuhtoa amparillisella vetta. Olo eilisen sight seeing paivan jalkeen on jo aika nihkea ja nihkeammaksi tulee...mutta sitahan se matkustaminen on.

Eli on aika jattaa Moskova josta ainakin mina pidin yllaavan paljon. Kaymme viela syomassa ja varmaan Mac Donaldsin vassankautta ennen kuin suuntaamme juna asemalle.

Saa nahda milloin on mahdollista saada internetyhteys taas...mutta taalla on parjailty hyvin joten ei mitaan ataa.

Terkkuja -Linda-

1 comment:

Unknown said...

Verkar som om ni har en mycket intressant början på resan. :) Hoppas allt fixar sig med biljetterna så ni kommer vidare och dit ni skall.

Skall själv i dag tillbaka till stugan så kommer int mera att kunna läsa hur det går för er. :(

Ta hand om varandra och ha det så roligt!

p.s. spooky, den här sidan vet automatiskt vad jag heter...